Nieuwbouw, verbouw, renovatie

In de utiliteitsbouw wordt in alle fases verwacht, zowel in nieuwbouw, verbouw als renovatie, dat de uitvoering zo snel en flexibel als mogelijk gerealiseerd wordt, zonder al te veel overlast voor de opdrachtgever. Mede door een groot team van vast personeel schilders en glaszetters kunnen wij dit soort projecten efficiënt uitvoeren. 

Leveren en plaatsen

Van de traditionele stopverf-ruiten tot aan de hypermoderne structurele gevels. In glas kunnen wij van Schilderwerken de Boer Obdam nagenoeg alles leveren en op locatie monteren.

Particulier, VvE, Woningcorporaties

Woningen van klein tot groot, van alle soorten opdrachtgevers, komen bij ons aan bod. Zowel het schilderwerk bij nieuwbouw als het complete onderhoudsschilderwerk aan uw bestaande woning. 

De Nederlandse Spoorwegen

Al meer dan vijftig jaar zijn wij werkzaam voor de Nederlandse Spoorwegen. Wij voeren een 24-uurs storingsdienst glasherstel voor geheel Noord-Holland en voeren daarnaast onderhoudsschilderwerk uit aan stationsgebouwen en vastgoedobjecten. Om deze werkzaamheden uit te mogen voeren zijn wij VCA** gecertificeerd en zijn onze medewerkers in het bezit van een Digitaal veiligheidspaspoort.

In de vroegere toestand herstellen

Volgens de dikke Van Dale is bovenstaande de definitie van restaureren. Schilderwerken de Boer Obdam beschikt over de vakmensen die diverse oude technieken nog in de vingers hebben. Daarnaast maken we ook gebruik van moderne hulpmiddelen en materialen om een duurzaam eindresultaat te realiseren.

Bij ons bent u op het juiste adres voor een compleet assortiment in verf, behang, gordijnstoffen, raamdecoratie, shutters en vloeren. Deskundig personeel wil u graag behulpzaam zijn met vrijblijvend advies en aanvullende service, voor elk budget. Komen we er in de winkel niet uit, dan kijken we desgewenst bij u thuis.